16.13



har ingen intressant och berätta och jag är fullt upptagen med skola, innebandy, fotboll, vänner, och kolla på oth såå ..
skriver när något intressant händer och jag känner att jag vill!

12.30

snart blir det match mot vaggeryd, och jag är så hääääääääääär taggad!

not

får se till och tagga till nu , för den här gången ska vi vinna!

♥♥... RIVER EN VACKER DRÖM ... ♥♥

13.34


1. igår med nya brillorna! haha
2. NU efter en springtur

fy skön va gött å röra på fläsket lite!
nu ska jag hoppa in i duschen och sen väntar lite läxor på mig, men ikväll blir det Stephanie och fina flickkkoor!

19.58


shoppingcentret Alexa i Berlin

vart på stan och fönstershoppat med Alva! :)
hittade en skeet snygg vinter jacka och snygga kängor! men inget följde med mig hem, jackan hade jag inga pengar för och skorna fanns såklart inte i min storlek, vad hade man förväntat sig? men jackan, den ska jag se till att den kommer hem till mig!
det ända som följde med mig hem idag var ett par glasögon ska jag beställde förra veckan :) faktiskt nöjd, och ska ändå bara ha dom hemma :)

nu ska jag kolla på idol för jag är för trött för att göra något annant!

22.04


Berlin från flyget

HEMMA i mitt Sverige!

eller.. kom hem igår men ändå.
har haft det helt underbart kul, och kommer sakna denna veckan hur mycket som helst och alla roliga tyskar! :(
men hoppas på att få träffa dom nån mer gång..

har suttit och dunkat Håkan Hellström här ett tag nu .. (WHAAA VAD HAN ÄR BRA) hans 2 singlar har kommit ut på spotify nu, helt underbart! :D
är ju även bara 69 dagar kvar tills jag får se honom!

är ledig imon , så ska åka in en sväng till stan med alva, gatt! :)

21.04

julia är nu i Tyskland!

och jag känner att jag inte är po nogot blogg humör nu när jag är här .. so detta blir det sista tills jag kommer hem! :D

har iallafall det braaa  :D

puss ♥

16.50



sitter här och funderar på hur jag ska hinna träna innebandy, göra läxor, och packa packa packa (!!!) (man ser till och med resväskan i vänstra hörnet...haha) tills ikväll..

ska strax trampa iväg på min älskade cykel till sporthallen där det blir innebandy, och idag får vi våra nya klubbor. AWESOOMEE! kommer bli feettt naajs.

kanske hinner skriva något trevligt ikväll om jag hinner, annars.. ha det bra i Sverige medans jag har det grymt i Tyskland! wiieeoo

PÖSS

18.13

ÅHHH GUD , har gått runt i nya converse hela dagen (även i skogen & i staden) så nu har jag två av världens fetaste blåsor på mina lilltåar :( jag som hade tänkt ha dom i Tyskland! får se hur det går med det asså..

nu blir det läxor och börja packa till Tysklands resan (!!!!) och sen kanske att kolla innebandy med lite fint folk :)

17.57

okej, jag är så hääääääääääääär trött efter att ha spelat innebandy från 8.00-14.00! Tur är ju att innebandy är så fruuuktansvärt kul! :D Taggar säsongen stort



och jag taggar även att hockey säsongen drar igång på torsdag! :D synd bara att jag är i Tyskland då, men what eveeer. Och taggar även att dom kommer ta ännu ett guld i år ..

det är söndag idag, och jag måste plugga. Det är nästan sorgligt ju ..

21.22

tyyp , fullt upp hela dagen !

spelade match innan idag , skit match .. så nog pratat om den ;)
sen var jag duktigt och lagade mat till hela familjen! :D frivilligt! Nästan.. hemkunskapsläxa ..
sen kollade jag på sherlock holmes , knepig film , min hjärna hände inte riktigt med
och nu ska jag sova, för imon ska jag åka kl. 6 till mariestad tror jag det va och spela innebandy! wooosshh
så nu blir det time for sleep! ♥

11.57



ÅH HERREGUD VAD JAG ÄLSKAR DENNA MAN! ♥♥♥

Det bara bubblar av glädje när jag hör han, och shit vad jag längtar till 6 november!!

23.56

Hade lite boooring så jag gjorde en header .. vet inte om jag blev så nöjd , så märker väl om den blir kvar ;)

Tog tåget in till stan efter skolan, köpte lite grejer som behövdes! Det blev 1 par jeans, 1 skjorta, 1 par svart converse, och 1 halsduk! Så .. nu är jag nästan redo för hösten ;)

pussss

22.35



fullt upp idag med träning och läxor! Men imon blir det freeedagsmyys! underbart
är heelt slut efter denna veckan och förra veckan

fick ett kinderägg (och annan choklad) av Josi när hon va här, käkade upp det idag och det smakade precis som svenska kinderägg (:o)

imon drar jag in till stan med mor och letar efter nya skor! :D (rimmade inte det där?) hoppas jag hittar några, har stor behov av nya skor, speciellt nu när jag ska åkaa till TYSKLAND!! :D

åh gud vilket intressant inlägg, så intressant att jag tror jag somnar nu! NATTI ♥

18.09




mm, alla älskar vi cam-bilder! haha

Jag tror jag SPYR på alla läxor NU! Jag öööörkar inte .. vill krya under mitt täcke och mysa framför en film med godis.. låter mycket bättre än en fet hög med läxor!

Imorse lämnade jag av Josi på stationen. Naaw, lite sorligt, men vi syns om en veckan när jag kommer hem till henne i Tyskland! Wosh, kommer bli svin roligt!
Säger bara om ni någon gång skulle få chansen och få en utbytesstudent, TA CHANSEN! Det är hur kul som helst att lära känna nån från ett annat land och allt sånt där :) missa inte den chansen asså ..

Nu måste jag nog fortsätta med mina läxor .. är en del kvar!

puss ♥

15.39

NU BLIR DET PLUGG PLUGG PLUGG!

älskar det asså ..

16.54




1. ME
2. ANNAS COOLA ÖGA

gaash, massor av läxor med mig hem i väskan idag! Är även borta en hel vecka nästa vecka.. så ännu mer läxor är vanligt! känns som sista året kommer bli tufft!

Imon bitti åker Josi hem till sig i Tyskland.. ska bli skönt men ändå tråkigt! Veckan har gått super fort! Men träffar henne om 1 veckan ändå, då jag kommer att bo hos henne i en veckan!

Nu blir det underbara INNEBANDY! ♥

22.04

åh herregud. Glömde att vi hade matteläxa tills imon .. så nu sitter jag här och försöker klura ut skit svåra uppgifter! Och min hjärna är inte precis på topp just nu .. haha

har vart iväg in till stan idag efter skolan med tyskarna, dom shoppade endel, men mitt shopping humör va inte jätte bra! Men ska in till stan i helgen, så hoppas på bättre shoppinghumör asså!

Imon är tyskarna borta hela dagen, ska bli ganska skönt att få va ensam lite.

TIME FOR BED! goodnight!

22.24



super het bild på mig och anna i en älgbutik!

ligger här och myser med min lilla mys hund Jazzie. Hon är pluttliten men ändå tar hon upp hela sängen! Och självklart ska hon ha den bästa platsen = min kudde! Haha, men klart hon ska få ha den :)

Ska snart sova, upp tidigt imon .. -.- Men på kvällen blir det hejdå parteeeey för alla tyskar som har vart här! Blir säkert kul :)

Nu slocknar jag asså .. godnatt! ♥

13.43

hemma efter en kanon helg i sommarstugan!
igår åkte min familj och annas familj till en älgpark med våra tyska. Fick faktiskt klappa två små älgkalvar! skit söta (A) haha , sen åkte vi vidare till min sommarstuga, där vi hade en lite kräftskiva. Dom tyckte nog vi va hel knäppa när vi sjöng snapsvisor.. haha

ska hoppa in i duschen nu , och sen ska vi åka till Gränna! :) Har fotbolls match, och självklart hänger Josi med! Och även Anna & Lotti! :)



bild från sommarstugan :)

22.43

haft ännu en bra dag!
och nu är jag hur trött som helst, och ska upp tidigt imon och åka och kolla på älgar (haha) och sen ska vi bo i min sommarstuga över helgen, så inga bilder/bloggning tills på söndag :)

GODNATT! ♥

21.58







1. Hela gänget på stan! haha
2. Vackar flickor på lindex
3. Ännu vackrare flickor på lindex
4. På Claras när vi tog en fika
5. Rådhusparken

Jag drog med Josi till Jönköping med Anna, Tilda, Lisa (+ deras tyskar) för att shoppa lite , och visa dom staden. Jag tror nog att dom gillade det.. Sen gick vi och satte oss på ett mysigt café och hade allmänt trevligt! haha
Imon slipper vi halva skoldagen, ska åka till en gruva och chekkan den. Låter väl kul? ;) haha, det sämsta är att jag måste gå upp typ 6 för att hinna med allt på morgonen nu! puh

så nu blir det att krypa ner i min lilla mysiga säng i källaren! Funderar nästan på att flytta ner hit .. haha

Godnatt!

Och tjejer, ni är grymma :) tack för dagen!

08.57

Har vart och lämnat Josi i skolan nu, (låter som det är mitt barn eller nått) hon och alla andra tyskar ska gå på rundvandring på skolan och sen åka och kolla på en kyrka. Och jag kände inte för att stanna i skolan eftersom jag börjar 10.20, jippeey! såå jag hamnade här, vid min datooor!

matchen igår gick kanon, vann med 5-4. Jämn match, men det är ju det som är det roliga :) gash så roligt innebandy är!
Får se vad jag hittar på med Josi idag .. om hon ska följa med på min fotbolls träningen eller om vi ska åka in till stan med alla andra..? :)



puss

18.30

shit , ska snart åka till stationen och hämta henne.. vi får väl se hur detta ska gå!

hoppas på det bästa!

17.11



1 SEPTEMBER, vart tog min underbara sommar vägen?

japp, här ska jag sova i en veckan medans min tysk (Josi) tar över mitt rum & säng! Men det blir väl mysigt och bra här nere i källarn :D haha. Håller på och städar mitt rum så hon inte får några dammattcker stackarn :)
Usch, jag börjar bli nervös asså, ska hämta henne på stationen kl. 7 och efter det drar vi med henne på min första innebandy match för säsongen! Taggar med mannen Oskar Linnros , fett bra :)

nu ska jag fortsätta tagga innebandy och tyskar! :)

RSS 2.0